OVER ONS

Wij zijn Federica en Gioele, de eigenaren van restaurant en bed & breakfast “RADICI”, gelegen in Nieuwpoort Stad, een stadje aan de Belgische kust.

We zijn allebei Italianen, Sicilianen (Palermo) en we hebben ervoor gekozen om hier onze wortels tevestigen omdat het ons een beetje aan ons land doet denken, het land van de zee.

 

 

 

 

 

 

 

WAAROM DE NAAM “RADICI”?

Niet enkel in de letterlijke betekenis van oorsprong, een buitenlandse herkomst, maar ook voor de keuze om op één plek te willen blijven. Wij zijn twee jonge mensen die ervoor gekozen hebben om hun wortels in Nieuwpoort te planten, en dankzij onze vastberadenheid en passie, samen met jullie, onze klanten, deze wortels te laten groeien.

Het restaurant heeft een prachtig binnenterras met een rustige sfeer omgeven door groen (in de tuin).Omdat het een klein restaurant is, verdient het de voorkeur om te reserveren via ons telefoonnummer,onze e-mail of via onze sociale media, zodat u zeker bent van een plaatsje.

GIOELE

Gioele, de chef-kok, zal u een keuken voorstellen met Italiaanse” roots” met een vleugje innovatie. Hij zal zich niet alleen beperken tot het creëren van Italiaanse gerechten, maar door zijn gezamenlijke werkervaring, zal hij ook de wereldkeuken interpreteren.

.

gioele
KQ3A70894-wt

FEDERICA

Federica zal degene zijn die u met een grote glimlach zal ontvangen, u zal begeleiden bij het kiezen van uw culinaire reis; beginnend met een goed aperitief, het kiezen van een goede wijn en de ideale afsluiter met een echte itliaanse koffie met of zonder digestief.